Montecristo

MONTECRISTO nas uvodi u novu sezonu šarmirajući kolekcijom koja ujedno uljepšava i podilazi, ostavljajući dojam „manje je više“.

Posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja.

Jednostavne krojeve prate kvalitetni i prirodni materijali, pažljivo odabrani uzorci, kao i prekrasni detalji koju upravo daju točku na I svakom modelu.

Jednostavnost je uvijek u modi.

Kreirajte svoj stil. Ispričajte svoju priču.

LANENE TUNIKE ZA DUGO TOPLO LJETO

Elegantne i ženstvene s dozom opuštenosti koja savršeno laska ljetnim danima, lanene tunike su jedan od najboljih odjevnih komada, ako ne i najbolji, koje možete dodati svojoj garderobi. Prozračni lan ističe se kao iznimno ugodan za nošenje čak i za najtoplijih ljetnih dana, a nekoliko pomnih promjena modnih dodataka šarmantnu lanenu tuniku transformirat će iz dnevnog u večernji look, iz kombinacije za plažu u kombinaciju za posao ili romantičnu večeru. 

Lanena tunika pronašla se u baš svakoj kolekciji ovog ljeta – od najluksuznijih izdanja do modela stvorenih za svaki dan.  

Fini materijali i jednostavni krojevi ponekad ukrašeni ženstvenim detaljima košulje i bluze pretvorili su se u sinonim za elegantni stil i klasike koji su kroz desetljeća svoje mjesto pronašli u svakom ormaru i unutar svakog stila.

Inspiracija stiže s različitih strana, pa je jedan dio kolekcije snažno nadahnut svijetom sporta. Vidljivo je to u svijetlim bojama i materijalima te uvijek popularnim hlačama s pet džepova.

VISOKE TEMPERATURE NAJLAKŠE SE PODNOSE U LEPRŠAVIM HALJINICAMA, STOGA SU SAVRŠEN ODABIR ZA LJETNE MJESECE

Lagane prozračne haljinice modni su evergreen, stoga je krajnje vrijeme da obogatite ormar nekim novim modelom.

Odaberete li haljinicu koja će se krojem i materijalom lako moći transformirati iz poslovnog u opušteni casual look, tim bolje. Kad pronađete onu koja vam savršeno pristaje i odgovara, ionako se nećete poželjeti skinuti iz nje.

Poželjno je da veliku pažnju posvetite izboru materijala i izbjegavate umjetne materijale u kojima koža ne diše. Prirodni materijali, poput pamuka, lana i svile, savršen su izbor, pogotovo za ljetne mjesece, i to ne samo iz zdravstvenih razloga jer dopuštaju koži da diše, već svaki komad odjeće napravljen od takvih materijala izgleda skuplje i luksuznije.

 

 

 

 


 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter