Montecristo

 

MONTECRISTO nas uvodi u novu sezonu šarmirajući kolekcijom koja ujedno uljepšava i podilazi, ostavljajući dojam „manje je više“.

Posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja.

Jednostavne krojeve prate kvalitetni i prirodni materijali, pažljivo odabrani uzorci, kao i prekrasni detalji koju upravo daju točku na I svakom modelu.

Jednostavnost je uvijek u modi.

Kreirajte svoj stil. Ispričajte svoju priču.

 

POLO MAJICE SU UVIJEK ODLIČAN IZBOR

Kako se živa u termometru kreće na gore, lagano ćete odustajati od svojih uobičajenih komada odjeće i odabrati nešto laganije i prozračnije. Lagana odjeća ne mora značiti i neuredni izgled. Polo majice su oduvijek bile pametni casual komad garderobe, dovoljno svestran da ispuni svaku vašu želju i potrebu po pitanju stila i izgleda.

Kada želite prikazati svoj ležerni i cool stil, posebno po visokim temperaturama, uskladite svoju polo majicu sa omiljenim hlačama ili bermudama. Ovo je ključna kombinacija za sve muškarce, a ključni dio je odabir majice u svijetlijoj nijansi koja je kreirana od prozračnog materijala, kako bi vam bilo udobno i po visokim temperaturama.

 

Montecristo potražite u Modianama:

Čakovec, Đakovo, Karlovac, Metković, Osijek, Pula, Rijeka, Samobor, Split, Varaždin, Velika Gorica, Zadar, Zagreb, Župa Dubrovačka

 

 

 

 

 

 

 

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter