KVL

Kenvelo je mladi međunarodni brand koji nudi kolekcije odjeće i modnih dodataka, za nju i njega.

Odlična kvaliteta i pristupačne cijene KVL odjeće, je odjeća u kojoj stvarate uspomene.

Kolekcija proljeće ljeto 2019

Kaže se da je ljeto stanje uma, a mi se potpuno slažemo. Za one koji neprestano sanjaju o valovima, pijesku, zalasku sunca pa sve do izlaska sunca. KVL kolekcija by KENVELO proljeće ljeto 2019. je poziv na akciju - ljeto je blizu, morate biti spremni.

 

 Kolekcija Proljeće Ljeto 2019 KVL by KENVELO sastavljena je od laganih komada koji ženi omogućavaju da se osjeća stilski i udobno kao na odmoru. Prijelaz iz debelih u tanje komade lakši je uz svijetle jakne u bojama, kardigane, tanke pulovere, a sve ususret proljeću.

Tanki traper i traper košulje također imaju svoju namjenu, kao odjeća za festivale. Dani su duži, a odjeća mora biti prikladna za ured ili školu, ali i za večernje izlaske. Imamo prugaste bluze, kardigane za francuski štih, a u kombinaciji sa savršenim trapericama čine pravi pariški stil. 

 

Suknje također imaju dobro poznato mjesto, a dolaze u različitim stilovima: od sportskih, u kompletu sa bluzom te ležernih za one koji razmišljaju o tome da izaberu tenisice umjesto cipela s petom.

 

Temu odmora ilustriraju dominantne morske boje: puno bijele, plave u različitim nijansama te crveni akcenti. Ključni komadi su lagani: košulje, traper haljine, super udobne hlače.

Kao i uvijek, kolekciju predstavlja linija trapera sa puno plavih tonova koji podsjećaju na more, te laganu tkaninu koja nudi toliko željenu slobodu. Dizajniran za sve siluete, KVL by KENVELO doprinosi oblikovanju ženskog tijela.

 

 

 

www.kvldenim.com


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter