Lee Cooper

Od 1908.godine Lee Cooper je u svijetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulaznom dijelu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svijetu casual odjeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. Zanimljivo je da je Lee Cooper 1952.godine ponudio na tržište prve ženske jeans hlače.60-tih godina napravili su pravu revoluciju sa ponudom jeansa u boji. Mnogo godina kasnije 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

Kolekcija proljeće ljeto 2019.

Baš kao što tetovaže predstavljaju simbole plemena kojima pripadamo, tako I odjeća koju biramo govori o nama. Čak i više nego što možemo zamisliti.

 I danas, u vrijeme kada smo mi građani ovoga svijeta, Lee Cooper dolazi s izjavom #LondonEverywhere i to se ne odnosi na ekspanziju branda, nego naravno na vaša putovanja u omiljenoj odjeći dopuštajući da se o vama priča.

 

Počevši od 1908. godine, kada je brend East London proizveo prve komade trapera, britansku radnu opremu, Lee Cooper je simbol za njegov autentični traper.

Kolekcija Proljeće Ljeto 2019 nosi taj potpis ostavštine, originalnog Lee Cooper trapera, razvijenog kao savršene traperice za svakoga!

 

 ŽENSKA KOLEKCIJA

Traper je univerzalni jezik, a crvena oznaka je već #svugdje.

#LondonIsInOurJeans i ove sezone, kada se naš asortiman trapera znatno širi. Imamo, s jedne strane, već klasične Lee Cooper traperice u različitim nijansama i krojevima (od ravnih, do uskih I boyfriend) pa do tankih traper haljina s diskretnim vezom za dodatnik šik.

 

No ne prestajemo, Lee Cooper kolekcija proljeće ljeto 2019 je dobila nove zaista odlične komade od trapera: suknje sa zakovicama i izvezenim detaljima, koje se nose u casual kombinacijama - s majicom brenda Lee Cooper / s logotipom marke, košuljom ili dolčevitom. Denim kombinezoni donijet će vam dodatni stilski izazov.

 

Prijelaz od proljeća do ljeta vidi se po po promijeni tekstura, od debelih do tankih i od univerzalnih materijala pa do cvjetnih otisaka koji se mogu pronaći na laganim haljinama, bluzama, ali i na kupaćim kostimima.

#Everywhere znači "svugdje" - s vama u bilo koje doba dana - s Lee Cooper donjim rubljem (grudnjacima, boksericama, gaćicama) i kupaćim kostimima, predmetima koji su dobili novi izgled ove sezone.

 

www.leecooper.com


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter