Lee Cooper

Od 1908.godine Lee Cooper je u svijetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulaznom dijelu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svijetu casual odjeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. Zanimljivo je da je Lee Cooper 1952.godine ponudio na tržište prve ženske jeans hlače.60-tih godina napravili su pravu revoluciju sa ponudom jeansa u boji. Mnogo godina kasnije 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

Kolekcija proljeće ljeto 2019.

Lee Cooper,donosi za ovu sezonu strast koju dijele svi - kvaliteta i autentičnost najomiljenijih traperica.

Simbol onih koji ne samo da dijele strast za aktivnim životom, već i onih koji žele izraziti svoju umjetničku stranu, Lee Cooper predlaže za novu sezonu novi pristup koji će izraziti suštinu autentičnog trapera i istinskog britanskog duha. ,

Za prijelazno razdoblje Lee Cooper predlaže boje poput neonske zelene, pjenušave žute ili narančaste boje koje će postati prava modna izjava u vašem novom proljetnom ormaru.Nova kolekcija utjelovljuje ležerne siluete, pristupačne modne stilove koji se lako mogu spojiti s konceptima multikulturalizma i globalizacije stila.

Inspiracija za novu kolekciju potječe iz globalne potrebe da izrazimo naše jedinstvene osobnosti kroz naš stil i odjeću. S jakim naglaskom na traper, ove sezone Lee Cooper donosi poznatu traper jaknu - reinterpretiranu svježom, mladom i rock'n‘roll vibrom.

Kolekcija New Lee Cooper poziva nas da ponovno otkrijemo umjetnika u njemu, s boho inspiriranim predmetima - suknjama, lepršavim kombinezonima, cvjetnim haljinama - sve to s veselim printevima i neonskim bojama koje se mogu kombinirati na bezbroj načina. Lee Cooper traperice za ovu sezonu dobit će i umjetničku vibru, zbog novih linija i novih iznenađujućih detalja.

www.leecooper.com


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter