Timeout

Timeout je međunarodna modna marka tekstila, s nizom modnih kolekcija. Odražava jedinstven kalifornijski stil života, sa širokom bazom vjernih kupaca. Timeout je 1973. godine osnovala skupina mladih dizajnera, koji su željeli pokrenuti brand koji odražava život u Kaliforniji. U svojim kolekcijama podsjećaju nas da život trebamo živjeti punim plućima.

Timeout kolekcija jesen/zima 2018. ostaje vjerna svojim korijenima i prepoznatljivošću. Kolekcijom dominira "crvena, bijela i plava" boja, koja će oduševiti sve ljubitelje klasičnog američkog stila. Pronaći ćete muške i ženske polo majice, veste, prsluke, blazere, razne jakne, vjetrovke i kapute.

Oduševit će vas i najnoviji trendovi poput predimenzioniranih balloon rukava, oversized kaputa i dugih džempera. Ključne trendovske boje uključuju tonove kao što su: boja bambusa, metalik - sive,  tamno crvene te tamno ljubičaste. Timeout i dalje njeguje upotrebu kvalitetnih i udobnih materijala, a nova kolekcija uključuje i ekološki prihvatljive materijale kao što su platno, bambus, rayon, tencel i modal. 

Suvremeni i bezvremenski stilovi jesensko/zimske kolekcije potaknuti su udobnošću i kvalitetom, a lako ćete ih uklopiti u svakodnevni stil za svaku prigodu. 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter