Lee Cooper

Od 1908.godine Lee Cooper je u svijetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulaznom dijelu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svijetu casual odjeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. Zanimljivo je da je Lee Cooper 1952.godine ponudio na tržište prve ženske jeans hlače.60-tih godina napravili su pravu revoluciju sa ponudom jeansa u boji. Mnogo godina kasnije 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

I ove sezone stavljamo traper na prvo mjesto i baziramo kolekciju na ovoj bezvremenskoj tkanini.

Od traper hlača u različitim krojevima - svaki savršen za ženstvenu siluetu - do košulja , suknji i jakni, Lee Cooper donosi savršene komade odjeće za ovu novu sezonu.

 Ženstvene linije su naglašene i izražene u izrezima koji obuhvaćaju ženstvene siluete. Košulje su tanke, bez obzira jesu li traper ili pamučne, a traper jakne su dizajnirane za naglašavanje ženstvene figure i pridonose efektu izduživanja nogu.

Traper haljine - koje dolaze u različitim izvedbama i krojevima, nose prepoznatljive elemente i fantastične detalje zbog kojih ovaj komad neće biti samo još jedna traper haljina.

 Prevladavajući stil je britanski preppy stil – karirani elementi, jakne s amblemima s koledža, tanke jeans majice, a sve nadopunjeno jesenskim IT komadima:  jakne od flisa i bomber jakne, idealnim komadima za casual sportske outfite.

 

www.leecooper.com


POSTANITE NAŠ VJERNI KUPAC I OSTVARITE EKSKLUZIVNE POGODNOSTI KARTICE MODIANA EXPERIENCE CARD.
PRIDRUŽITE SE NAM VEĆ DANAS ! OČEKUJE VAS 10% POPUSTA DOBRODOŠLICE! PRIDRUŽITE NAM SE BESPLATNO