Timeout

Timeout je međunarodna modna marka tekstila, s nizom modnih kolekcija. Odražava jedinstven kalifornijski stil života, sa širokom bazom vjernih kupaca. Timeout je 1973. godine osnovala skupina mladih dizajnera, koji su željeli pokrenuti brand koji odražava život u Kaliforniji. U svojim kolekcijama podsjećaju nas da život trebamo živjeti punim plućima.

Kolekcija jesen / zima 2021.
Kolekcija Timeout predstavlja čitav niz atraktivnih i klasičnih boja u jesen i zimu 2021. Od svijetlo bež tonova do smeđe, sive i crne. Žensku kolekciju oživljava osebujna ružičasta, koja se pojavljuje ne samo na manjim komadima, već i odvažno na zimskim kaputima. Osim tamnoplave i crne, u muškom rasponu boja pojavljuju se i žuti i zeleni tonovi. Popularne majice ponovno nose originalne printove. U ženskoj kolekciji vrlo nježni i ženstveni motivi podržani su metalnim efektima i ukrasnim kamenjem.

 Ženska kolekcija opet uključuje pletene haljine, prikladne čak i za svjetlije kratke jakne i preko hlača ili tajica. Osjećat ćete se sjajno čak i kad se vani ohladi.

Ženske zimske jakne baziraju se na originalne detalje i bezvremensku udobnost. Od kratkih prošivenih jakni do dugih toplih kaputa. U kolekciji možemo pronaći i dvostrane jakne koje će zadovoljiti svoje vlasnike s dva različita atraktivna izgleda.

Nakon teškog razdoblja pandemije i home office, možete ponovno izaći van, na posao i s prijateljima u originalnoj ležernoj marki Timeout.

UZIMITE TIMEOUT!

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter