ETIČKI KODEKS ZA TRANSPARENTNO UVOĐENJE EURA

 

Trgovine Modiana, Fashion Point i Lee Cooper su pristupile Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura

 

Pristupanje etičkom kodeksu je dobrovoljno, a cilj je omogućiti pouzdanu i transparentnu zamjenu hrvatske kune eurom.

Povjerenje je u ovom procesu važno: jer svaki cent se broji, svaka kuna se računa!

 

 Od 5. rujna, svi kupci u trgovinama Modiana, Fashion Point i Lee Cooper imaju uvid u cijene proizvoda iskazane u kunama i u eurima te iznos fiksnog tečaja konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za euro.

 Cjelokupan proces uvođenja eura u Hrvatskoj podijeljen je u tri faze, te trgovine Modiana, Fashion Point i Lee Cooper svojim aktivnostima prate svaku od njih.

Prva se odnosi na prikaz dvojnih cijena i fiksnog tečaja, s čijom su implementacijom trgovine Modiana, Fashion Point i Lee Cooper već završile. Dvojne cijene se iskazuju do 31. prosinca 2023. godine na svim proizvodima u svim trgovinama Modiana, Fashion Point i Lee Cooper.

Druga će faza početi 1. siječnja 2023. s uvođenjem eura, a važno je napomenuti da će se u kunama moći plaćati do 14. siječnja iste godine, uz povrat novca u eurima.

Treća faza odnosi se na razdoblje od 15. siječnja 2023. godine kad će euro biti jedina valuta kojom će kupci moći plaćati u trgovinama Modiana, Fashion Point i Lee Cooper.

Svrha Etičkog kodeksa je omogućiti pouzdano i transparentno uvođenje eura u Hrvatskoj, ispravno preračunavanje i iskazivanja cijena bez neopravdanog povećanja maloprodajnih cijena. Stoga su Etičkom kodeksu pristupile trgovine Modiana, Fashion Point i Lee Cooper s ciljem dodatne transparentnosti prema svojim kupcima. 

 

 

 

POSTANITE NAŠ VJERNI KUPAC I OSTVARITE EKSKLUZIVNE POGODNOSTI KARTICE MODIANA EXPERIENCE CARD.
PRIDRUŽITE SE NAM VEĆ DANAS ! OČEKUJE VAS 10% POPUSTA DOBRODOŠLICE! PRIDRUŽITE NAM SE BESPLATNO